Göm meny

TATB04 Inledande matematisk analys

Har du inlämningsuppgifter i rest från tidigare år?

Om man inte har fått alla inlämningsuppgifter godkända under tidigare år (i TATB04 eller TATA79), så finns det möjlighet att göra om dem i år tillsammans med övriga kursdeltagare under den ordinarie kursomgången (det finns alltså ingen möjlighet att göra inlämningsuppgifterna före eller efter kursomgången). Du måste respektera samma inlämningsdatum som övriga studenter (se kurs-pm för exakta datum). Har man fått en hel omgång godkänd sedan tidigare så behöver man inte göra om den.

Du kan ser vilken omgång eller vilka omgångar du är godkänt på i Ladok (under UPG1 i TATB04 eller UGP1 i TATA79): U med 1 skrivpoäng innebär att du är godkänt på omgång 1; U med 2 skrivpoäng innebär att du är godkänt på omgång 2; och G innebär att du är godkänt på både omgångar.

Det här året omfattar omgång 1 inlämningsuppgifter A-D och omgång 2 inlämningsuppgifter E-G och en redovisning av en valfri grupparbete uppgift. För att komplettera uppgifter måste man registrera sig i webreg enligt instruktionerna här. Även om det är i TATA79 du vill komplettera gör du inlämningsuppgifterna i TATB04 – resultat för TATA79 studenter kan senare rapporteras i Ladok som en del av TATA79.

Tänker du skriva en omtenta eller omdugga?

Man måste anmäla sig som vanligt till tentor och duggor via LiU:s centrala kanaler. (Gamla TATA79 studenter får anmäla sig till TATB04 tentor och duggor men ska inte anmäla sig till kursen TATB04 eftersom eventuella resultat rapporteras direkt i Ladok under TATA79.)

Om du vill plugga för en omtenta eller omdugga och vill får tillgång till lektionsuppgifter, finns de flest i kursboken Ge svar på tal. Den innehåller en omfattande genomgång av kursinnehållet, uppgifter och lösningsförslag.

Om du vill får nya kopior av de individualiserade PDF dokumenten inklusive inlämningsuppgifter och vinjetter, behöver du registrera dig i Webreg innan deadline. Om du inte också behöver komplettera inlämningsuppgifter väljer du grupp X och det räcker att anmäla dig till omgången med närmaste liggande deadline. Uppgifter som nu finns i boken finns inte längre i PDF dokumenten.


Sidansvarig: david.rule@liu.se
Senast uppdaterad: 2023-10-10