Göm meny

TATM79 Matematisk grundkurs

Ämnesområde
Matematik och tillämpad matematik
Poäng
6 hp
Examinatorer
Fredrik Andersson för I, Ii.
Mikael Langer DPU, EMM, M
Johan Thim Y, Yi, MED, Mat, FyN, Frist
Schema
Tentamensschema (Studentportalen).
Aktuellt
  • Tentor: kursen ersätts från och med ht 2020 av TATB01. Har du ej klarat TATM79 och vill skriva den sammanfattande tentamen så är det TATM79 som gäller så länge de tentorna ges (till och med januari 2022). Därefter tenteras TATB01-tentor istället.
  • Duggor: vill du gå upp på duggorna så blir det TATB01:s duggor och bonusreglerna blir de som hör till TATB01. Du ska ej registrera dig på TATB01 - det är fortfarande TATM79 du ska bli godkänd på. Det går alldeles utmärkt att anmäla sig till duggorna utan att vara registrerad på kursen. TATB01-duggorna kommer dock inte automatiskt bli föreslagna i studentportalen utan du får leta fram dem själv med portalens tentasökfunktion. Vi ser sedan till att resultatet hamnar på TATM79.
  • Inlämningsuppgifterna i TATM79 och TATB01 är helt ekvivalenta så har du dessa kvar - kvittera ut nya direkt vid kursstart. Se mer om detta under "Vanliga frågor" (menyn till vänster).
  • Tentavisning: tider och lokaler för eventuell tentavisning meddelas av respektive examinator på de programspecifika sidorna (se menyn till vänster) när resultaten har rapporterats in.

Sidansvarig: Mikael Langer
Senast uppdaterad: 2021-01-08