Göm meny

TATB01 Matematisk grundkurs: Information för Y, Yi, MED, Mat, FyN, FristNyheter:

2021-01-18: Tentorna är rättade. Kontakta expeditionen om ni vill ha den scannad (tentorna finns inte på expeditionen men kan scannas om ni vill gå igenom rättningen).

Dugga 2 är färdigrättad och på väg in i ladok. Tentorna kommer dock inte finnas på expeditionen på ett tag. Kontakta expeditionen via e-post och be om att få er dugga scannad så får ni en kopia. Expeditionen kommer att ha mycket att göra så undvik att be om en scannad tenta om det inte rör sig om ett gränsfall. Kontakta mig direkt om ni bara vill diskutera duggan som sådan och hur man bör lösa uppgifterna.

Gamla nyheter:

2020-08-19: Föreläsningstiden som är schemalagd kommer jag likt övriga examinatorer att finnas till hands för att svara på frågor. Enklast är om ni skickar dessa via e-post (då kommer jag förr eller senare att hinna svara även om det blir många frågor). Givetvis får ni skicka e-post även vid andra tillfällen. Jag svarar så snabbt jag kan. På föreläsningstiden går det även bra att skicka meddelanden eller ringa via Teams alternativt på min arbetstelefon om ni skulle föredra det.

2020-08-19: Det smög sig in ett litet fel i websidan för video-föreläsning 1 nedan (i del 5). Det bör vara åtgärdat nu.

2020-08-17: Det finns nu föreläsningar nedan (både video och föreläsningsanteckningar). Notera att vissa föreläsningar finns i annat format på den gemensamma hemsidan. Där kan ni välja vilken framställning ni tycker bäst om. När det gäller föreläsning 5-6 är ni dock utelämnade till min framställning. Hör av er om ni tycker något verkar konstigt eller felaktigt (en del fel kommer säkert förekomma).

2020-07-07: Uppdatering av (nya) hemsidan påbörjad!


Handledare och lektionsledare 2020


Handledare:

Lektionsledare

Föreläsningar (videomaterial)


På grund av situationen med Covid-19 så kan vi ej ha föreläsningar i sal. Av denna anledning har jag spelat in motsvarande material jag skulle gått igenom i sal. Formatet kan aldrig ersätta en normal salsföreläsning, men förhoppningsvis kan det kompensera en del. Hör av er om ni tycker att något låter eller ser konstigt ut, ibland blir det fel!

Föreläsningsanteckningar

För att underlätta studierna kommer jag här att lägga upp anteckningar som täcker det jag tar upp på föreläsningarna. Innehållet är inte identiskt, men jag använder dessa anteckningar när jag sätter ihop mina föreläsningar. Använd innehållet med ansvar. Om du vet med dig att du lär dig bättre när du antecknar själv är det dumt att inte göra det bara för att det finns anteckingar på hemsidan!
Om ni upptäcker fel eller att något inte stämmer/är oklart är jag tacksam för feedback (maila mig bara johan.thim@liu.se).

Teams

Vid behov kommer vi använda följande Teams för att sköta saker på distans. Klicka på länken som hör ihop med din grupp så kommer du läggas till i Teamet.

Sidansvarig: Johan Thim
Senast uppdaterad: 2021-01-18