Göm meny

TATA42, Envariabelanalys 2 för D, KB, TB, 4p / 6hpNyheter:

2023-03-28: Till slut så... nu finns information om årets kontrollskrivningar här. Det kan hända att jag behöver uppdatera dokumentet (jag ändrar då versionen och skriver en notis här). Notera att detta är en försöksverksamhet och på grund av upplägget och systemet kan det mycket väl hända att saker och ting inte kommer fungera perfekt. Ni får gärna komma med feedback på hur det fungerat när ni gjort skrivningarna.

2023-03-22: Information om kontrollskrivningar kommer snart.

Gamla nyheter:


Kursinformation våren 2023


Examinator VT2023 (och föreläsare)

Johan Thim johan.thim@liu.se, tel 013-28 16 89. Rum 677, A-korridoren, 1 tr. (B-huset mellan ingång 21 och 23).


Föreläsningar

Nedan finns inspelningar av det material jag gjordes för att ersätta föreläsningarna i sal när vi befann oss i distnsläge. Hittar ni fel eller har tankar kring upplägget får ni gärna skicka era tankar till johan.thim@liu.se. Det går bra med kommentarer kring övrigt material också!

Video

Observera att det för lektionsvideos finns ett alternativ med ljus bakgrund för den som så föredrar (hör gärna av er med feedback om vad ni tycker bäst om).

Föreläsningsanteckningar

För att underlätta studierna kommer jag här att lägga upp anteckningar som täcker det jag tar upp på föreläsningarna. Innehållet är inte identiskt, men jag använder dessa anteckningar när jag sätter ihop mina föreläsningar. Använd innehållet med ansvar. Om du vet med dig att du lär dig bättre när du antecknar själv är det dumt att inte göra det bara för att det finns anteckingar på hemsidan! När föreläsningarna nu finns inspelade så finns goda möjligheter att pausa uppspelningen och hinna skriva ned vad som står på skärmen.
Det finns säkerligen fortfarande en hel del fel tyvärr. Om något inte stämmer eller är oklart är jag tacksam för feedback (maila mig bara johan.thim@liu.se).

TATA42: gamla tentor

Se gemensamma hemsidan.

Sidansvarig: Johan Thim
Senast uppdaterad: 2023-03-28